Moszkva cirkáló

Neptun cirkálórakétákkal találták el és elsüllyesztették a Moszkvát az orosz Fekete-tengeri. 1 day agoKigyulladt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Az orosz minisztérium szerint több mint 500 főt evakuáltak de a támadást nem ismerték el.

. 1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét. 1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van. Az atomenergia lett a mumus ami ellen foggal körömmel minden erőnkkel kell kemény greenwar meccseket játszanunk de miért is.

Cirkálórakétákkal találták el és süllyesztették el a Moszkvát az orosz Fekete-tengeri Hadiflotta. A Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja.

A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. A fő rakétafegyver nem sérült meg. 2 days agoA TASZSZ hírügynökség szerint Moszkva a Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója az 1164 Atlant projekt vezető hajója.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel. Videón ahogy Medvedcsuk testőre elmeséli hogy próbálta kimenteni gazdáját az FSZB Ukrajnából. Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket.

1983-ban helyezték hadrendbe Szlava néven jelenlegi nevét 1996-ban kapta. A hajó fő csapásmérő fegyverzete 16 rakétaindító a P-1000 Vulkan típusú rakéták számára. Én nem tudom mi ez a sok rinyálás.

Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló. Hajókötelékek biztosítása felderítés adott tengeri térségek felügyelete. Odessza megye kormányzója korábban azt mondta hogy.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Ukrajna állítása szerint egy Neptun nevű hajók kilövésére fejlesztett rakétával találták el a Moszkva cirkálót.

Meg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját. 1 day agoEllenőrzés alatt tartják a Moszkva cirkáló fedélzetén keletkezett tüzet közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium. Lőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója.

A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az. Kanada katonákat küld Lengyelországba hogy segítsen a menekültek ellátásában. Az orosz védelmi minisztérium csütörtökön közölte hogy a Fekete-tengeri Flotta őrző-védő rakétacirkálója a Moszkva egy tűz okozta lőszerrobbanás.

A donyecki régióban nyolc támadást vertek vissza az ukrán erők az oroszok elismerték a Moszkva elsüllyedését Zelenszkij szerint hős minden ukrán aki ellenáll kövesse hírfolyamunkat az oroszukrán háborúról. 1 day agoElsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója. 18 hours agoA cirkálók feladata.

1 day agoPortfolio 2022. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató. Egy biztos óbégatni könnyebb és kényelmesebb és még gondolkodni sem kell annyit mint a probléma gyökerét keresni.

Moscow formerly Slava Russian. Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója. A tárca azt állítja hogy a fekete-tengeri flotta zászlóshajóján nem láthatók lángok és már nem robbannak fel a lőszerkészletek sem.

Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. 1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian.

A cirkáló legénységét - sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt - a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel. 2015 második felében ez a cirkáló. Ezen felül mondta a minisztérium a fő rakétafegyver nem sérült meg és a hajó is a.

Az ukrán belügyminisztérium által létrehozott Ishchi Svoikh nevű Telegram-csatorna arról számolt be hogy a cirkáló helyi idő szerint hajnali háromkor elsüllyedt. A Moszkva cirkáló elsüllyedt percről percre a háborúról. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló.

Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki kijevi és kelet. 1 day agoSúlyosan megsérült Oroszország Moszkva nevű cirkálója a Fekete-tengeren miután rakétatalálat érte. 19 hours agoA Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe.

2 days agoOdessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC. Az orosz védelmi minisztérium ezzel szemben azt közölte hogy a lőszerkészlet robbant be a legénységet. 21 hours agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország.

Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek. Glory was a guided missile cruiser of the Russian NavyThe ship was the lead ship of the Project 1164 Atlant class and was named after the city of MoscowShe was the flagship of the Russian Black Sea Fleet and helped lead the naval assault during the 2022 Russian invasion of Ukraine. Tegnap este ukrán források azt állították.

A hírügynökség cikke emlékeztetett. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel. Nem sokkal ezt megelőzően az orosz védelmi.

Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. A Moszkva nevet 1996-ban kapta. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló.

Tegnap este ukrán források már azt állították. Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét. Hvghu Tetszett a cikk.

A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy. 1 day agoA cirkáló legénységét sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel a cirkálót kikötőbe fogják vontatni.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel